Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Eğitim ve Etkinlikler / ÇİN - LİN GANG ÖZEL BÖLGESİ'NDE YATIRIM FIRSATLARI SEMİNERİ

ÇİN - LİN GANG ÖZEL BÖLGESİ'NDE YATIRIM FIRSATLARI SEMİNERİ

ÇİN - LİN GANG ÖZEL BÖLGESİ'NDE YATIRIM FIRSATLARI SEMİNERİ12.01.2021DEİK/Türkiye-Çin İş Konseyi Başkanı Korhan Kurdoğlu’nun moderatörlüğünde, DEİK/Asya Pasifik İş Konseyleri Koordinatör Başkanı Murat Kolbaşı, DEİK Lojistik İş Konseyi Başkanı Turgut Erkeskin ve Türkiye-Çin İş Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi & İş Bankası Şhanghay Temsilcisi Doruk Keser’in katılımlarıyla 26 Ocak Salı günü 10.00-12.00 saatleri arasında "Çin Lin-gang Özel Bölgesi Yatırım Fırsatları Semineri" düzenlenecek.

Çin’in dışa açılım politikasının en önemli göstergelerinden biri olarak görülen Bölgesel Kapsamlı Ekonomik Ortaklık (RCEP) anlaşmasının yanısıra, son dönemde Çin’in kalkınma sürecinde yatırımcılara kapsamlı teşvik ve vergi avantajı mekanizmalarının sağlandığı planlı yatırım bölgeleri de önemli rol oynamaktadır.

Lin-gang Özel Bölgesi bu açılıma örnek olarak, dünyanın en rekabetçi serbest ticaret bölgelerinden Singapur, Hong Kong ve Tokyo ile karşılaştırılmakta ve Tesla firmasının ABD dışında kurmuş olduğu ilk üretim tesisine ev sahipliği yapmaktadır. Seminerde sunumların ardından, sektörlerinin önde gelen temsilcileri olan panelistlerimizin soru ve değerlendirmeleriyle Türk iş dünyası için bölgede sunulan fırsatların daha açık bir şekilde ortaya konması hedeflenmektedir. Katılımcılar sorularını kayıt esnasında veya etkinlik süresince iletebileceklerdir. Seminer kapsamında Türkçe-İngilizce simultane tercüme hizmeti sağlanacaktır.

Kayıt için tıklayınız.
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr