Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / "LOJİSTİKTE DİJİTALLEŞME VE SOMUT GİRİŞİMLER WEBİNARI” YARIN GERÇEKLEŞİYOR

"LOJİSTİKTE DİJİTALLEŞME VE SOMUT GİRİŞİMLER WEBİNARI” YARIN GERÇEKLEŞİYOR

30.06.2020
Koronavirüs salgını boyunca ülkelerin aldığı tedbirleri ve gelişmeleri üyeleri ve paydaşları ile anlık olarak paylaşan UTİKAD, bilgi akışını sürdürmek üzere sektörün ihtiyaç duyduğu konulardaki çevrimiçi toplantılarına devam ediyor.
 
Dijitalleşmenin dününün, bugününün ve geleceğinin değerlendirileceği, şirketlerin dijitalleşme yönünde atması gereken adımları, izlemeleri gereken stratejileri ve lojistikte dijitalleşmeye ilişkin somut uygulamaların konuşulacağı  "Lojistikte Dijitalleşme ve Somut Girişimler" konulu webinar 1 Temmuz 2020 Çarşamba günü 14.00-16.00 saatleri arasında Zoom çevrimiçi platformu üzerinden düzenlenecek.
 
UTİKAD Genel Müdürü Cavit Uğur'un moderatörlüğünde gerçekleşecek webinarın panelistleri:

•    Nil TUNAŞAR / UTİKAD Yönetim Kurulu Üyesi ve İnovasyon Odak Grubu Başkanı
•    Prof. Dr. Okan TUNA / Dokuz Eylül Üniversitesi Lojistik Yönetimi Bölüm Başkanı
•    Dr. Emre SERPEN / TROYAVI Danışmanlık Kurucu Başkanı
•    Dominique WILLEMS / CLECAT Gümrük, Dolaylı Vergilendirme ve BT Kıdemli Müdürü


Dominique Willems konuşmasını İngilizce yapacak olup anında çeviri yapılmayacaktır.

*Webinara katılım gösterecek olan üyelerimizin webinar öncesinde kullanacakları cihazlara (bilgisayar, tablet veya mobil) Zoom uygulamasını indirmeleri gerekmektedir.

Webinara kayıt için tıklayınız.

Webinara giriş ID numarası: 899 5774 9501

Daha detaylı bilgi almak için utikad@utikad.org.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.

UTİKAD GENÇ LOJİSTİKÇİLER İLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR!

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği UTİKAD, “Yeni Bakış” projesi kapsamında genç lojistikçilerle buluşmaya devam ediyor.

UTİKAD Instagram hesabı üzerinden yapılan canlı yayınların ilki 25 Haziran 2020 Perşembe günü saat 18.30'da UTİKAD Sektörel İlişkiler Departmanı moderatörlüğünde UNI/LODER Yönetim Kurulu Üyesi ve Bursa Teknik Üniversitesi Lojistik Topluluğu Başkanı Ozan Durak'ın katılımıyla gerçekleşti.

UTİKAD Instagram hesabı üzerinden yapılacak ikinci canlı yayın ise, 2 Temmuz 2020 Perşembe günü saat 18.30'da UTİKAD Sektörel İlişkiler Departmanı moderatörlüğünde Lojistikçilerin Sesi Dijital Haber Yöneticisi ve Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu öğrencisi Çağla Sarı'nın katılımıyla gerçekleştirilecek.

UTİKAD, bu proje ile gelecekteki meslektaşlarının sektör ile bağlarını güçlendirmeyi, kariyer yolculuklarına ortak olmayı ve lojistik sektörüne yeni bir bakış kazandırmayı amaçlıyor.

UTİKAD'ın lojistik öğrencilerini tanımaya ve sektörden beklentileri anlamaya yönelik olarak gerçekleştireceği bu sohbetlerde öğrenciler; eğitim hayatlarını, yaptıkları çalışmaları, staj hayatlarına yönelik deneyimlerini, motivasyon kaynaklarını ve lojistik sektörüne ilişkin ileriye dönük beklentilerini paylaşma imkanı bulacaklar.
 
UTİKAD Instagram Hesabı için tıklayınız.

“UTİKAD Yeni Bakış” projemize katkı sağlamak isteyen genç meslektaşlarımızın bize kurumsal@utikad.org.tr adresi üzerinden ulaşmalarını bekliyoruz!

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr