Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / UTİKAD ULUSLARARASI DENİZYOLU TAŞIMACILIĞI WEBİNARI YARIN!

UTİKAD ULUSLARARASI DENİZYOLU TAŞIMACILIĞI WEBİNARI YARIN!

UTİKAD ULUSLARARASI DENİZYOLU TAŞIMACILIĞI WEBİNARI YARIN!23.06.2020
Koronavirüs salgını süresince ve normalleşme adımlarının atılmaya başlandığı bu günlerde sektörü bilgilendirme çalışmalarını sürdüren Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği UTİKAD, çevrimiçi toplantılar serisine başladı.

Koronavirüs salgını boyunca ülkelerin aldığı tedbirleri ve gelişmeleri üyeleri ve paydaşları ile anlık olarak paylaşan UTİKAD, bilgi akışını sürdürmek üzere sektörün ihtiyaç duyduğu konularda çevrimiçi toplantılar düzenliyor. Türk lojistik sektörünün yetkin isimlerinin panelist olarak yer aldığı bu toplantılara yurt dışından da önemli isimler katılım gösteriyor.

Bu kapsamda düzenlenen toplantılar serisinin ikincisi 24 Haziran 2020 Çarşamba günü saat 14.00'te gerçekleşecek. UTİKAD, koronavirüs salgınının uluslararası konteyner taşımacılığına ve limanlarımıza olan etkilerini değerlendirmek üzere "Pandemi Sürecinde Konteyner Taşımacılığı, Limanlar ve Demuraj Uygulamaları" konulu çevrimiçi toplantı düzenleyecek.

UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Eldener'in moderatörlüğünde gerçekleşecek webinara, UTİKAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Denizyolu Çalışma Grubu Başkanı Cihan Özkal, TÜRKLİM (Türkiye Liman İşletmecileri Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Genç, VDAD (Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği) Yönetim Kurulu Üyesi Murat Denizeri ve FIATA (Uluslararası Taşıma İşleri Organizatörleri Dernekleri Federasyonu)'nun Denizyolu Çalışma Grubu Başkanı Jens Roemer konuşmacı olarak katılacak.

Webinara kayıt için tıklayınız.

Webinara giriş ID numarası: 861 1281 1998

UTİKAD, 1 Temmuz 2020 tarihinde ise “Lojistikte Dijitalleşme ve Somut Girişimler” konulu webinar ile lojistik sektörünü bilgilendirmeyi sürdürecek.

UTİKAD GENÇ LOJİSTİKÇİLER İLE BULUŞUYOR!

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği UTİKAD, “Yeni Bakış” projesi kapsamında genç lojistikçilerle buluşacak.

UTİKAD, bu proje ile gelecekteki meslektaşlarının sektör ile bağlarını güçlendirmeyi, kariyer yolculuklarına ortak olmayı ve lojistik sektörüne yeni bir bakış kazandırmayı amaçlıyor.

UTİKAD'ın lojistik öğrencilerini tanımaya ve sektörden beklentileri anlamaya yönelik olarak gerçekleştireceği bu sohbetlerde öğrenciler; eğitim hayatlarını, yaptıkları çalışmaları, staj hayatlarına yönelik deneyimlerini, motivasyon kaynaklarını ve lojistik sektörüne ilişkin ileriye dönük beklentilerini paylaşma imkanı bulacaklar.

UTİKAD Instagram hesabı üzerinden yapılacak canlı yayınların ilki 25 Haziran 2020 Perşembe günü saat 18.30'da UTİKAD Sektörel İlişkiler Departmanı moderatörlüğünde UNI/LODER Yönetim Kurulu Üyesi ve Bursa Teknik Üniversitesi Lojistik Topluluğu Başkanı Ozan Durak'ın katılımıyla gerçekleştirilecek.

UTİKAD Instagram Hesabı için tıklayınız.

“UTİKAD Yeni Bakış” projemize katkı sağlamak isteyen genç meslektaşlarımızın bize kurumsal@utikad.org.tr adresi üzerinden ulaşmalarını bekliyoruz!

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr