Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / UTİKAD ULUSLARARASI KARAYOLU TAŞIMACILIĞI WEBİNARI YARIN!

UTİKAD ULUSLARARASI KARAYOLU TAŞIMACILIĞI WEBİNARI YARIN!

UTİKAD ULUSLARARASI KARAYOLU TAŞIMACILIĞI WEBİNARI YARIN!16.06.2020
Koronavirüs salgını süresince ve normalleşme adımlarının atılmaya başlandığı bu günlerde sektörü bilgilendirme çalışmalarını sürdüren Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği UTİKAD, çevrimiçi toplantılar serisine başlıyor. Türk lojistik sektörünün yetkin isimlerinin panelist olarak yer alacağı bu toplantılara yurt dışından da önemli isimler katılacak.

Koronavirüs salgını boyunca ülkelerin aldığı tedbirleri ve gelişmeleri üyeleri ve paydaşları ile anlık olarak paylaşan UTİKAD, bilgi akışını sürdürmek üzere sektörün ihtiyaç duyduğu konularda çevrimiçi toplantılar düzenliyor. Bu kapsamda düzenlenen toplantılar sersinin ilki 17 Haziran 2020 tarihinde gerçekleşecek. Koronavirüs salgınının ulusal ve uluslararası boyutta karayolu taşımacılığına olan etkilerini değerlendirmek üzere "COVID-19 Öncesi ve Sonrasında Uluslararası Karayolu Taşımacılığında Sorunlar ve Gelecek Öngörüleri" konulu çevrimiçi toplantı düzenleyecek.

UTİKAD Genel Müdürü Cavit Uğur'un moderatörlüğünü yapacağı toplantıya UTİKAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Karayolu Çalışma Grubu Başkanı Ayşem Ulusoy, IRU Ticari Operasyonlar ve Taşıma Koridorları Sorumlusu Erman Ereke ile CLECAT Karayolu, Denizyolu ve Sürdürülebilir Lojistik Politikaları Müdürü Migle Bluseviciute katılacak.

Webinara kayıt için tıklayınız.

UTİKAD, önümüzdeki haftalarda ise “Pandemi Sürecinde Konteyner Taşımacılığı, Limanlar ve Demuraj Uygulamaları” ve “Lojistikte Dijitalleşme ve Somut Girişimler” konulu çevrimiçi toplantılarına devam edecek.
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr