Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Denizyolu / SENATOR LİNES HATTI HANJİNİN

SENATOR LİNES HATTI HANJİNİN

SENATOR LİNES HATTI HANJİNİN09.04.2009

Hanjin Shipping, şubat ayı itibari ile Senator Lines’ın Kanada seferlerini Hanjin Shipping adı altında yürütmeye başladı.

 

Türkiye’de Arkas Denizcilik’in temsilciliğini yaptığı, dünyanın önde gelen armatörlerinden Hanjin Shipping, şubat ayı itibari ile Senator Lines’ın Kanada seferlerini Hanjin Shipping adı altında yürütmeye başladı. Kanada ve Amerika’da güçlü bir organizasyon yapısına sahip olan Hanjin, bu durum sayesinde verdiği servisin işleyişi ve müşteriye sunduğu olanaklar açısında da önemli bir avantaj ediniyor. Hanjin, kaliteyi aynı biçimde sürdürerek rekabetçi navlunlarla daha da güçlenmiş bir servis sunmayı hedefliyor.

 
Hanjin Shipping Kanada servisi, İstanbul Haydarpaşa/ Ambarlı, İzmir, Gemlik ve Mersin çıkışlı ve haftalık olarak İtalya aktarmalı gerçekleşiyor. İtalya’da Cagliari veya Salerno limanlarına ulaşan yük, buradan 24 günlük transit sürede Montreal Limanı’na aktarılıyor.
 
Talebe göre yük, tren veya TIR vasıtasıyla limandan iç destinasyonlara taşınarak müşterinin kapısına kadar ulaşması sağlanıyor. Kanada aktarmalı olarak Amerika Ortabatı eyaletlerine de taşıma yapan Hanjin Shipping, teslimatları buraya yaklaşık 30 günde ulaştırıyor. Servis aynı şekilde Montreal çıkışlı olarak İtalya üzerinden müşterilerin ithalat taleplerine de cevap veriyor.
 
LOJİPORT
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr