Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / TURKISH CARGO, EKVADOR'U UÇUŞ AĞINA EKLEDİ

TURKISH CARGO, EKVADOR'U UÇUŞ AĞINA EKLEDİ

TURKISH CARGO, EKVADOR'U UÇUŞ AĞINA EKLEDİ09.03.2020
Turkish Cargo, uçuş ağını genişletmeye devam ediyor. Başarılı hava kargo markası, Ekvador'un başkenti Quito'yu (UIO) direkt kargo uçuşu gerçekleştirdiği destinasyonlar arasına ekledi.

Küresel hava kargo taşıyıcıları arasında en hızlı büyüyen Turkish Cargo, uçuş ağını genişletmeye devam ediyor. Başarılı hava kargo markası, Ekvador'un başkenti Quito'yu (UIO) direkt kargo uçuşu gerçekleştirdiği destinasyonlar arasına ekledi.
  • Bayrak taşıyıcı hava kargo markasının uçuş ağına eklediği başkent Quito, kültür ve finans anlamında önemli bir merkez olmasının yanı sıra önemli ithalat ve ihracat potansiyeli ile ön plana çıkıyor.
  • Adını yerel dilde dünyanın merkezi anlamına gelen Quito'dan alan şehir, deniz seviyesinden 2.800 metre yükseklikte olup, yüksekliği ve ekvatora yakınlığı nedeniyle oldukça sabit ve serin bir iklime sahiptir.
  • Dünyanın en önemli çiçek üreticilerinden biri konumunda olan Quito‘nun tekstil, metal ve tarım endüstrisi gelişmiş olup önemli ihraç ürünleri; kahve, şeker, kakao, pirinç, muz ve palmiye yağıdır.  
Turkish Cargo'nun Boeing 777F kargo uçaklarıyla, haftada 2 gün gerçekleştireceği Quito seferlerinin ilkinin 7 Mart tarihinde, ISL–JFK–UIO-CUR-MST (İstanbul Havalimanı – New York JFK – Quito- Curaçao- Maastricht) hattında icra edilmesi planlanmaktadır.

 127 ülkeye ulaşan, 89'u direkt kargo destinasyonu olan 300'den fazla noktadan oluşan geniş uçuş ağıyla dünyayı kapsayan Turkish Cargo; altyapısı, operasyonel kabiliyetleri, filosu ve alanında uzman ekipleriyle sürdürülebilir bir büyüme sağlayarak, hava kargo taşımacılığında tercih edilen marka olmaya devam ediyor.

Kaynak: lojiport.com
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr