Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Dünyadan / DB SCHENKER, ORTADOĞU AĞINA BİR DE ŞİRKET EKLEDİ

DB SCHENKER, ORTADOĞU AĞINA BİR DE ŞİRKET EKLEDİ

DB SCHENKER, ORTADOĞU AĞINA BİR DE ŞİRKET EKLEDİ11.03.2009

DB Schenker, küresel ağ ve lojistik faaliyetleri için en ilginç piyasalar gözüyle baktığı Ortadoğu ve Afrika’da yeni şubelerle büyümeye devam ediyor. Firma, Ortadoğu’daki Damman, Jeddah ve Al Jubay1 ofislerine ek olarak S. Arabistan temsilciliğini Schenker Suudi Arabistan LLC adı altında şirkete dönüştürdü.

 

DB Schenker geçtiğimiz günlerde Orta Doğu ağının daha da genişlediğini açıkladı. Alman küresel forwarder DB Shenker, 1 Mart itibariyle Suudi Arabistan'da adı Schenker Suudi Arabistan LLC olan ayrı bir firma kurulduğunu duyurdu.

 

Gelişmenin arka planı hakkında da açıklama yapan firma, Suudi Arabistan’da yıllardır ortaklarınca temsil edildiğini, yeni şirketin Riyad’da kurulduğunu, bu şirketin de Damman, Jeddah ve Al Jubay1 illerindeki ofisleri gibi müşterilerini destekleyeceğini belirtti.

S.
Arabistan’da deneyimli 80 kişilik bir ekibe sahip bulunan DB Schenker’in böylece son 30 yıl içinde oluşturduğu müşteri ilişkilerini daha da geliştireceği belirtiliyor.

DB Schenker tarafından yapılan açıklamada, “DB Schenker S. Arabistan LLC tüm lojistik servisleriyle, DB Schenker global ağına tam entegre edildi. Firma global lojistik projelerden oluşan ana faaliyet alanına yoğunlaşacak” denildi.

 

Dış basında yer alan bilgilere göre, Schenker AG’de Tedarik Zinciri Kontrat Lojistiği Yöneticisi ve Ortadoğu sorumlusu Detlef Trefzger, DB Schenker’in oradaki düzeni derinleştirmek ve genişletmek için diğer ulusal şirketler ile işbirliği anlaşmaları kurma planları olduğunu da söyledi. Detlef Trefzger “Yakın Orta Doğu / Afrika bölgeleri küresel ağ ve lojistik faaliyetleri için en ilginç büyüme piyasalarındandır” dedi.

Lojistikhaber

 

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr