Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / YUSEN İNCİ LOJİSTİK’TEN İZMİR’E ÇEVRECİ OFİS

YUSEN İNCİ LOJİSTİK’TEN İZMİR’E ÇEVRECİ OFİS

YUSEN İNCİ LOJİSTİK’TEN İZMİR’E ÇEVRECİ OFİS17.09.2019
Yusen İnci Lojistik, büyüyen organizasyonuna İzmir'de çevreci bir ofis daha ekledi.

İnci Holding'in 1998'den bu yana, “Lojistik Hizmetler”, “Tedarik Zinciri Çözümleri” ve “Tedarik Zinciri Danışmanlık Hizmetleri” alanlarında ulusal ve uluslararası düzeyde hizmet veren iştiraki Yusen İnci Lojistik, büyüyen organizasyonuna İzmir'de çevreci bir ofis daha ekledi.

Genel olarak Uzak Doğu, Avrupa, Ortadoğu, Afrika, Amerika ile Türkiye arasında uluslararası deniz, kara ve hava yolu taşıma ve depolama hizmetleri veren Yusen İnci Lojistik, İzmir Bayraklı'da bulunan yeni çevreci ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışına Yusen İnci Lojistik Yönetim Kurulu'nun ve İnci Holding Yönetim Kurulu'nun katılım sağladığı Yusen İnci Lojistik'in Novus Tower'da bulunan yeni Bayraklı Ofisi'nde 60 kişi görev alıyor. Son teknolojileri kullanarak tasarladıkları yeni ofis sosyal alanları ve renkli toplantı salonlarıyla da dikkat çekiyor.

2019'da son çeyrekten önce hedeflerini aştı

Açılışta Yusen İnci Lojistik Genel Müdürü Hakan Meriç, “Henüz 2019'un son çeyreği tamamlanmadan bu yıl için belirlediğimiz hedeflerin üzerine çıktık. 2019'u güçlü büyüme rakamlarıyla kapatmayı hedefliyoruz. Türkiye'de önemli yatırım planları üzerinde çalışıyoruz ve Japon lojistik devi Yusen Lojistik'in gücüyle birlikte emin adımlarla büyümeye devam ediyoruz” diye konuştu.

Yusen İnci Lojistik, ulusal ve uluslararası deniz, kara ve hava yolu taşıma ve depolama hizmetlerinin yanı sıra tedarik süreçlerinin iyileştirilmesi, yeni tedarik zinciri süreçlerinin kurgulanması ve uygulamaya geçirilmesi konusunda da yönetim ve mühendislik danışmanlık hizmeti veriyor.

Kaynak: lojiyol.com
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr