Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / OREGON, MÜŞTERİLERİNE YENİ YÜZÜNÜ TANITTI

OREGON, MÜŞTERİLERİNE YENİ YÜZÜNÜ TANITTI

OREGON, MÜŞTERİLERİNE YENİ YÜZÜNÜ TANITTI24.12.2018Oregon'un yeni web platformunda; Konteyner kiralama hizmeti; RO-RO rezervasyonu, CMR üretimi, rota planlama, araç takibi gibi lojistik sektörünün ihtiyaçlarına yanıt verecek birçok uygulama yer alıyor.

OREGON Teknoloji Hizmetleri A.Ş., 2017 yılındaki yönetim değişiminden itibaren bambaşka bir kimlikle lojistik sektörüne hizmet üretmeye başladı. Lojistik sektörünün tanıdık simalarının ortak olduğu Şirket, Türkiye ve Almanya gümrük idarelerinden aldığı kapsamlı teminat ile transit rejimi için transit (T1/T2/TR) beyanname üretmenin yanına yeni hizmetler eklemeye başladı.

Konteyner kiralama hizmetinin hemen ardından; RO-RO rezervasyonundan CMR üretimine, rota planlamadan araç takibine kadar lojistik sektörünün ihtiyaçlarına yanıt verecek bir anahtar mantığı ile tasarlanan, tüm yazılımlara entegre olabilen Oregon Web'i müşterilerinin hizmetine sundu.

Oregon Web Platformu birçok kullanıcı dostu özelliğinin yanı sıra, İos ve Android uyumlu olarak tasarlanmış. Oregon müşterileri yeni platform ile NCTS beyannamelerini Türkiye, Almanya, Romanya ve Bulgaristan gümrük idarelerine en hızlı, kolay ve güvenli biçimde sunabiliyor.

Yeni platforma www.oregon.com.tr sayfasından erişiliyor. Oregon, müşterilerinin arşivi olarak tutacağı eski yazılımının 24.12.2018 tarihinden itibaren beyanname sunumuna kapatılacağını duyurdu.

Kaynak: lojiport.com
 
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr