Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / EVOLOG LOJİSTİK KUZEY AVRUPA’LI FREJA İLE İŞ BİRLİĞİ İMZALADI

EVOLOG LOJİSTİK KUZEY AVRUPA’LI FREJA İLE İŞ BİRLİĞİ İMZALADI

EVOLOG LOJİSTİK KUZEY AVRUPA’LI FREJA İLE İŞ BİRLİĞİ İMZALADI09.10.2018Evolog Lojistik, Kuzey Avrupa'nın en büyük özel logistik şirketlerinden Freja Transport & Logistics ile işbirliği anlaşması yaptı. Bu işbirliği sayesinde şirketler, Türkiye ile Danimarka ve Norveç arasındaki nakliye hizmetlerini geliştirecek, servis kalitesini artıcacaklar.

Evolog Logistik Genel Müdürü Barış Talay, ‘' bu anlaşma ile EvoLog ve Freja, Türkiye ile Danimarka ve Norveç arasında yüksek kaliteli, yenilikçi ve rekabetçi bir nakliyat hizmeti sağlayacak. Özellikle Kuzey Avrupa'da en uzak noktaya kadar ve çok geniş bir alana ulaşabiliyor olmamızdan dolayı ortaklığımız, ihracatçılarımıza çok iyi bir çözüm sunuyor. Kuzey Avrupa' da her yere ulaşabileceğiz, işbirliğimiz sayesinde, yüksek kaliteli hizmet, tüm gönderilerin ülkeler arasında düzenli takibi ve izlenebilirliği, anlık tam içerikli teslimat belgeleri gibi  ek servisler de ayrıca müşterilerimize sağlanacak” dedi.

Barış Talay, Türkiye ile Kuzey Avrupa arasındaki grupaj çıkışlarının çok daha sık olacağını, bunun yanı sıra FTL (tam yükleme) ve LTL (parsiyel yükleme) de önemli oranda artış olacağını söyledi. Hem Evolog hem de Freja'nın şirket bünyesindeki gümrükleme departmanları sayesinde, sevkiyatlar teslim alındıktan sonra teslimat gerçekleşene kadar güvenli ve hızlı bir şekilde alıcıya ulaştırılabilecek.

EvoLog Lojistik, 2013 yılında kuruldu. 280 çalışanı ile İstanbul merkez ofis ve İzmir, Bursa, Denizli' deki şubeleri ile hem yurt içi hem de uluslararası kara, hava deniz taşımacılığı alanlarında hizmet vermektedir: Her yıl hızlı büyümesini devam ettiren EvoLog'un kendine ait 134 araçlık filosu, 164 römorku ve toplam 10.500 metrekarelik deposu bulunmaktadır.

Freja 1985 yılında kurulmuş ve Kuzey Avrupa ülkelerindeki en büyük özel ulaşım ve lojistik gruplarından biridir. Danimarka, İsveç, Norveç, Finlandiya, Polonya, Slovakya ve Çin'de şubeleri bulunan şirket 750 çalışanı ile 2018 yılında 430 milyon Euro'luk ciroya sahiptir.
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr