Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / KANAL İSTANBUL'UN YANINA "EN BÜYÜK" LOJİSTİK ÜSSÜ GELİYOR

KANAL İSTANBUL'UN YANINA "EN BÜYÜK" LOJİSTİK ÜSSÜ GELİYOR

KANAL İSTANBUL'UN YANINA 24.04.2018Yurt içinde taşıma yapan tüm nakliyecilerin bir araya geldiği ve güç birliği yaptığı Yurt İçi Nakliyeciler Derneği, Kanal İstanbul' un hemen yayında Avrupa'nın en büyük lojistik üssünü inşa ediyor.

Yurt İçi Nakliyeciler Derneği (YND) Karar verici mercilerin düzenlemelerinde sektör oyuncularının tecrübelerini paylaşarak taşımacılık sektörüne faydalı olabilmek amacıyla kuruldu. İlk etkinliğini  YND Başkanı Sedat Hakan Karataş'ın ev sahipliğinde gerçekleştiren dernek,  20 Nisan 2018 ‘ de Eresin Otel'de düzenlenen lansman yemeğinde Kanal İstanbul ‘ un hemen yanında inşa edilecek Avrupa' nın en büyük lojistik üssünün tanıtımını yaptı. 

Mustafa Topaloğlu, Gökhan Güney, Nuri Alço, Bayhan, Burçin Birben gibi birçok ünlünün destek ve katılımları ile gerçekleşen yemekte misafirlerine hitap eden YND Başkanı Sedat Hakan Karataş, yurtiçine hizmet verenlerin temsilcisi olduklarını sorunlara çözüm bulmak amacı ile bir araya geldiklerini belirtti.

Karataş, Dernek üyelerini sektörün yalnızca bir bölümünden değil nakliye, komisyoncu, kamyoncu, organizasyon ve depolama birimlerinden temsilciler ile güçlü bir kadroyla oluşturduklarına vurgu yaptı.

Geceye HDI Sigorta'yı temsilen Nakliyat Sigortaları Müdürü Sevgi Gül, Sigortaloji markasını temsilen Günce Sigortaları Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Meral, NOTS Nakliye Ofis Takip Sistemi Yazılım ekibi adına Gencay Pehlivan konuşmacı olarak katıldı.

Şubat 2017 yılında kurulan ve her geçen gün yeni üyeleri ile büyümeye devam eden YND' nin, sektör içindeki binlerce insanın üretimden gıdaya, sağlıktan inşaat sektörüne kadar birçok oluşumun çözüm ortağı olan nakliyecilerin sorunlarını yetkili mecralarca dikkate alınıp çözülmesini sağlamak hedefiyle çalışmalarını sürdüreceği bildirildi.

Kaynak: lojiport.com
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr