Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / LOJİSTİK 2017DE DE BİRİNCİ

LOJİSTİK 2017DE DE BİRİNCİ

LOJİSTİK 2017DE DE BİRİNCİ09.12.2016Hangi işler 2017'de revaçta olacak. Hangi iş alanları popülaritesini koruyor? Hangi branşlarda iş yapılabilir?

2017 yılında yapılacak en karlı 7 iş... Herkes yeni bir iş kurmak ve daha çok paralar kazanmak ister. Bizde tam yeni iş kurmak isteyenlere fikir olsun diye bu haberimizi derledik. İşte aşağıdaki yöntemler, yeni dönem için oldukça ideal ve herkesin yapabileceği 7 iş...

2017 yılında yapılacak en karlı 7 iş

Lojistik Hizmetler: Lojistik; ürün, hizmet ve insan gibi kaynakların, ihtiyaç duyulan yerde ve istenen zamanda temin edilmesi için bir araç olarak tanımlanabilir. Emlakçılık geçmişten beridir her zaman kazançlı bir iş olmuştur. İnsanların yaşamlarının değişmesi, ev iş ihtiyaçlarının değişmesi İnsanlar için yeni ev ve iş anlamına gelmektedir. Bu da emlakçılar için oldukça iyi bir fırsattır. Toptancılık: Toptancılık, mal ve hizmetlerin diğer işletmelere ve diğer örgütlere tekrar satmak, üretimde kullanmak veya örgütsel çalışmalarını sürdürmek üzere satışı ile ilgili tüm faaliyetleri kapsar.

    E-Ticaret Yapmak: İnternet çağının gelişmesi internet üzerinden satışları da arttırdı. Eğer sizler de fırsatları değerlendirip e-ticaret yapmaya başlarsanız iyi kazançlar elde edebilirsiniz.

    İnsan Gücüne Dayalı İşler: Yeni kurulan bir firmanın danışman ihtiyacı, araştırma ekibine ve birçok alanda kendine yardımcı olacak unsurlara ihtiyacı var. Bu yüzden birçok firmada çalışarak yüksek gelir elde edebilirsiniz.

    Finansal Yatırım: Finansal yatırım oldukça kazançlı bir iş. Dolara, Euro`ya yatırım yapanlar ciddi miktarlarda kazanç elde ediyorlar.

    Tasarım& Geliştirme: Online olarak yapabileceğiniz olan bu iş fikri oldukça karlı. Herhangi bir alanda yeni tasarımlar yaparak büyük miktarlarda kazançlar elde edebilirsiniz.

Kaynak: lojiport.com

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr