Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / TURKISH CARGODAN ÖDÜL YAĞMURU

TURKISH CARGODAN ÖDÜL YAĞMURU

TURKISH CARGODAN ÖDÜL YAĞMURU03.05.20161936’da ilk uluslararası kargo taşımasını yaparak, bugün uçuş sağladığı 285’den fazla destinasyonla tüm dünyayı iş ortakları için daha da ulaşılabilir kılan Turkish Cargo 80. yılını kutladı.

Bu yıl 6.’sı düzenlenen "Turkish Cargo Acente Ödül Töreni", Kargo Başkanı Sn. Ali TÜRK, Turkish Cargo üst düzey yetkilileri ve personellerin katılımları ile, 29 Mart 2016 tarihinde Crown Plaza Otel'de gerçekleşti.

Organizasyon yemek öncesi verilen kokteylle başladı; Kargo Başkanımız Sn. Ali Türk’ün açılış konuşmasının ardından Utikad Başkanı Sn. Turgut Erkeskin’in konuşmaları ile devam etti. Gecede Turkish Cargo’ya Türkiye genelinde en büyük desteği veren acenteler AS-AV International Transport, TOLL Global Forwarding Turkey, DHL Global Forwarding, SCHENKER ARKAS Nakliyat, MARS Hava ve Deniz Kargo ve bölgesel bazda en büyük desteği veren acente UTI Taşımacılık Ltd.’ye (Batı Akdeniz Bölge Müdürlüğü) plaketleri takdim edildi. 2015 yılında en iyi performans artışı gösteren acente ARAMEX International Hava Kargo olurken, 2015 yılında Sabiha Gökçen çıkışlı en iyi acente ise AYMAN Uluslararası Taşımacılık oldu.

Plaketlerin yanı sıra iki farklı kategori olarak e-AWB kullanımında en iyi performansı göstererek projeye katkı sağlayan ve e-booking işlemini gerçekleştiren ilk 3 acentesinin değerli temsilcilerini de çeşitli sürprizlerle ödüllendirdi.

Ödül töreninin ardından birden çok davetli, çekilişle Avrupa, Uzakdoğu, Amerika, Afrika ve Ortadoğu noktalarına olmak üzere çift kişilik uçak biletleri ve Türk Hava Yolları’nın sponsorluğunda gerçekleşen Euro 2016’ya ait maç biletlerini almaya hak kazandı. Değerli sanatçı Oğuz Kızıklı kum sanatı gösterisi ile eşlik ettiği geceye acentelerin ilgisi büyüktü.

Turkish Cargo büyümesinde yüksek katkısı olan iş ortaklarını bu gibi organizasyonlarla ödüllendirmeye devam edecek...

Kaynak: havakargoturkiye.com

 

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr