Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / CEVA LOJİSTİK’E ETİK ÖDÜL

CEVA LOJİSTİK’E ETİK ÖDÜL

CEVA LOJİSTİK’E ETİK ÖDÜL04.05.2015

Ceva Lojistik’in, Etik Değerler Merkezi’nce (Edmer) etik ve iş ahlakı farkındalığı, etik bilinci ve gençlere örnek olmasından dolayı “Etika 2014 Türkiye’nin En Etik Şirketleri” ile ödüllendirildiği bildirildi.

Verilen bilgilere göre, bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Etika Türkiye Etik Ödülleri”, etik değerlere önem veren, şirket yönetimlerinde iş ahlakı ve etik değerlere bağlı olarak faaliyetlerini sürdürme konusunda “titiz davranan” şirketlerin ödüllendirilmesini, toplum önünde itibarlarının arttırılmasını sağlamak ve diğer şirketlerin de etik konusundaki duyarlılıklarını oluşturmak amacı ile veriliyor. Ceva, ödülü alan tek lojistik firması oldu.

Ceva Türkiye ve Balkanlar Genel Müdürü Fuat Adoran Ramada Encore İstanbul Airport Otel’de gerçekleştirilen ödül töreninde yaptığı konuşmada, “Etik” doğru ile yanlışı, iyi ile kötüyü, haklı ile haksızı ayırt etmek ve doğru, haklı, iyi ve adil olduğuna inandığımız yolda yaşamaktır. Biz, çalışanlarımıza, müşterilerimize, tedarikçilerimize ve bilcümle 3. şahıslara karşı bu anlayış ve bilinçle hareket ederek sürdürülebilir ve güvenilir  bir çalışma ortamı yaratıyoruz. Bizler, bir toplum olarakta, bir şirket olarakta, tek bir kişi olarakta, yanlışı takip ederek doğrunun bulunamayacağına, haksızlık ve adaletsizliğin kurumları ileriye taşıyamayacağına ve etik değerleri hiçe sayanların er geç itibarsızlaşacağına sonuna kadar inanmaktayız.” dedi.

Kaynak : Lojistikhaber.com

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr