Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / MARS LOJİSTİK, 25 YAŞINI KUTLUYOR

MARS LOJİSTİK, 25 YAŞINI KUTLUYOR

MARS LOJİSTİK, 25 YAŞINI KUTLUYOR11.11.2014
Kara, hava, deniz ve demiryolu nakliyesi, fuar ve etkinlik lojistiği, proje taşımacılığı, gümrükleme, sigorta, depolama ve diğer tüm lojistik hizmetlerini kusursuz olarak sunan, sektörde sayısız farklılıklar yaratan, sürekli büyüyerek müşterilerine yenilikler sunan lojistik şirketi Mars Logistics, kuruluşunun 25. yıldönümünü kutluyor.

1989 yılında İstanbul’da kurulan Mars Logistics; ulusal ve uluslararası müşterilerine tedarik zinciri yönetiminde katma değerli lojistik çözümler sunarak başladığı lojistik sektöründeki 25. Yılını kutluyor. Mars Logistics, 25 yıl boyunca her yıl ortalama %20’lik bir büyüme oranıyla, 1000’in üzerinde uzman kadrosu ve sürekli büyüyen güçlü filosu ile her yıl sektörünün en değerli şirketleri ile iş ortaklıkları gerçekleştirerek bugün Türkiye’nin en büyük 250 şirketi arasında yer alan lider lojistik şirketlerinden biri haline geldi.

 Sektördeki başarılarını sağlayan değerlerin başında “ Müşteri Odaklı” olmak olduğunu belirten Mars Logistics Genel Müdürü Ali Tulgar : “"Kazan Kazan" felsefesine uygun olarak müşterinin bugünkü ve gelecekteki beklentilerini algılamanın önemini biliyor ve karşılamak adına gerekli tüm çalışmaları gerçekleştirmeyi görevimiz olarak görüyoruz. Çalışanlar arasında sosyal paylaşımı arttırmak ve karşılıklı saygıyı sağlamak adına sosyal iletişimi önemsiyoruz. Sorunları birlikte çözmenin ve başarıları paylaşarak takım ruhu yaratmanın doğurduğu sinerjiyi önemsiyor ve bu doğrultuda hareket ediyoruz. Süreçlerimizde toplumun beklentilerine ve çevreyi korumaya karşı duyarlı olmayı, çevreye ve topluma saygıyı en önemli ilkelerimiz arasında sayıyoruz. Bu değerlerin yanında “Güvenilir” bir şirket olmaya her şeyden çok önem veriyoruz. Diğer taraftan Mars Logistics olarak aydınlık bir ülke için eğitimin öneminin farkındalığıyla uzun yıllardır bu alanda çeşitli faaliyetler düzenleyerek ya da var olan projelere destek vererek geleceğimize yatırım yapmanın da görevlerimiz arasında olduğunu düşünüyoruz. Bu yaklaşımımızın bir sonucu olarak da 25. Yılımızı kutladığımız bu yıl Darüşşafaka Cemiyeti ile işbirliği gerçekleştirerek çocuklarımızın eğitimine ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefleyen bir projeyi hayata geçiriyoruz. Darüşşafaka Cemiyeti ile yürüttüğümüz proje ile Türkiye toplumunun sorumlu bir üyesi olmaktan gurur duyuyoruz. İnanıyoruz ki bu çocuklarımızın başarısı, Türkiye’nin dünyadaki kalıcı başarısı için gerekli nitelikli insan kaynağının temelini oluşturacak.” diye konuştu.

Kurumsal sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında eğitime öncelikli olarak önem veren bir şirket olan Mars Logistics her yıl düzenli olarak belirli üniversitelere sponsor oluyor; ayrıca konuşmacılar ile organizasyonlara dahil olarak sektörün ve öğrencilerin gelişimini destekliyor. Bu tür sponsorluklara ek olarak Mars Logistics, 11 yıldır üniversite öğrencilerine, yaratıcı lojistik çözümleriyle takım halinde yarışarak hem ödül hem de kariyerlerine yön vermelerini sağlayacak bir bakış açışı kazanmalarını sağlayan Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması düzenliyor. Bu yaklaşımı dolayısıyla 25. yılını da değerli kurumsal bir sosyal sorumluluk projesi ile kutlayan Mars Logistics; annesi veya babasını kaybetmiş, maddi olanakları yetersiz ve yetenekli çocuklarımızın yaşamını 151 yıldır eğitimle değiştiren Darüşşafaka Cemiyeti ile işbirliği gerçekleştiriyor. Proje kapsamında Darüşşafaka Cemiyeti’ne maddi ve manevi destek vererek çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunan Mars Logistics ayrıca çocuklarımızın gelişimini destekleyecek ve onlara farklı bakış açıları kazanmalarını sağlayacak bir dizi etkinliğe imza atıyor.

Kaynak: Trans Medya
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr