Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / GEFCO’DAN MOTOSİKLETE ÖZEL DEPO

GEFCO’DAN MOTOSİKLETE ÖZEL DEPO

GEFCO’DAN MOTOSİKLETE ÖZEL DEPO08.05.2014
Türkiye’deki ilerleyişini ve büyümesini sürdüren GEFCO Türkiye 10 bin metrekare alan üzerine kurulan Çayırova deposunu açtı. GEFCO Türkiye yeni deposunda, sanayi üreticileri ile beraber 2 tekerlekli araçlara yönelik hizmet sunuyor.

2012 senesinde Tuzla Lojistik Merkezi’nde müşterilerine depolama ve gümrüklü depo alanı hizmeti vermeye başlayan GEFCO Türkiye, yüksek büyüme hızıyla orantılı olarak gelen talep doğrultusunda Çayırova-Kocaeli’nde yer alan yeni depo yatırımını tamamlayarak hizmete sundu.

Yeni Depo 2 Tekerlekli Araçlara Hizmet Sunacak

GEFCO Türkiye, yeni deposunda sanayi üreticileri ile beraber 2 tekerlekli araçlara yönelik hizmet sunuyor. Müşterilerinin gereksinimlerine uygun olarak yatırımlarını geliştiren GEFCO Türkiye’nin Çayırova’daki yeni depo alanının 5.000m2’si serbest depo olarak planlandı ve Nisan ayının ortasında faaliyete başladı. Gümrüklü alan olarak kullanılması planlanan 5.000m2’lik alan ise, Derince Gümrük Müdürlüğü’ne bağlı olacak ve Mayıs ayı ortasına kadar faaliyete geçecek.

GEFCO Türkiye Genel Müdürü ve Orta Doğu Bölge Müdürü Sn. Fulvio Villa, GEFCO’nun Türkiye’deki organik büyümesini devam ettireceğini belirterek yeni depo yatırımı ile de şirketin global vizyonuna uygun olarak ilerlendiğini kaydetti. GEFCO Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Zafer Özkök ise GEFCO’nun en önemli önceliğinin müşterileri için değer yaratmak olduğunu belirtti. Müşterilerine karayolu, havayolu, denizyolu gibi nakliye hizmetlerinin yanı sıra, depolama ve gümrük müşavirliği danışmanlığı da sunduklarını belirten Özkök sundukları bu hizmetler sayesinde şirketin temel ticari faaliyetlerine odaklanmasını sağladıklarını belirtti.

Kaynak: Lojiport
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr