Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / ALIŞAN MDI / TDI TAŞIMALARINDA FİLOSUNU BÜYÜTÜYOR

ALIŞAN MDI / TDI TAŞIMALARINDA FİLOSUNU BÜYÜTÜYOR

ALIŞAN MDI / TDI TAŞIMALARINDA FİLOSUNU BÜYÜTÜYOR08.11.2013
Alışan Lojistik, 30 yeni tank konteyner yatırımı ile likit kimyasal taşımalarında çok önemli bir yer tutan MDI / TDI taşımalarındaki iç hacmini büyüttü.

Lojistik sektörüne yönelik farklı çözümler üreten Alışan Lojistik, likit kimyasal taşımalarında iç hacmini büyütmeye; filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Likit kimyasal taşımalarında çok önemli bir yer tutan MDI / TDI taşımalarında iç hacmini 30 yeni tank konteyner yatırımı ile büyüten Alışan, gerek yurtiçi gerekse yurtdışında MDI / TDI taşıması faaliyetine devam edecek. MDI / TDI taşımalarının standartlarını belirleyen ISOPA kuruluşunun yetkilendirdiği eğitimen ve sürücülere sahip olan Alışan Lojistik taşımalarını yüksek güvenlik standartlarında ve ADR Yönetmenliğine uygun olarak gerçekleştiriyor.

Poliüretan zemin kaplamalarında, yapıştırıcılarda, soğuk oda panellerinde, yalıtım için sprey uygulamalarında, sünger ve kaplama alanlarında kullanılan Polimerik Metilen Difenilin İzosiyanat (PMDI) ve Toluen Diizosiyanat (TDI) ürünlerinin Türkiye’de 16 değişik lokasyona taşımasını gerçekleştiren Alışan Lojistik, yılda yaklaşık 30 bin ton üzerinde taşıma kapasitesi ile Türkiye piyasasında en büyük TDI-MDI taşıma kapasitelerinden birisini üstlenmiş durumda olmasıyla da öne çıkıyor.

Kaynak: Kargo Haber
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr