Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / BU KEZ SOĞUK ZİNCİRDEN ŞİRKET ALDI

BU KEZ SOĞUK ZİNCİRDEN ŞİRKET ALDI

BU KEZ SOĞUK ZİNCİRDEN ŞİRKET ALDI04.09.2013
Son yıllarda yaptığı atılımlar ve satın almalarla gündeme gelen Ekol Lojistik, son olarak soğuk zincir taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Teciroğlu Uluslararası Taşımacılık şirketini bünyesine aldı. Ekol, bu alımla gıda lojistiğinde de hızla büyümek istediğini gösterdi.

Ekol, önemli bir birleşmeye daha imza atarak yatırımlarına bir yenisini daha ekledi.Yatırımlarına ara vermeden devam eden Ekol, Teciroğlu Uluslararası Taşımacılık  şirketini 28 Ağustos tarihinden itibaren bünyesine kattı. Müşterilerine daha üstün kaliteli hizmetler sunmayı hedefleyen Ekol, bu girişim sayesinde 30 adet frigofirik aracı filosuna dahil edecek. Ekol, -20, + 20 santigrat derecede dondurulmuş ürünleri, sebze ve meyve yüklerini taşıma kapasitesine sahip bu araçlarla gıda lojistiği faaliyetlerine de ağırlık verecek.

Konuya ilişkin konuşan Ekol Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul, “Müşterilerimize her zaman daha iyi ve daha kaliteli hizmet sunmayı hedefliyoruz. Bunu daha da üst seviyelere çıkarabilmek adına sağlık sektöründeki profesyonelliğimizden yola çıkarak şimdi de gıda taşımacılığında hedef büyütüyoruz. Teciroğlu Uluslararası Taşımacılık’ı bünyemize katmamız bu bakımdan yüksek önem taşıyan bir hamle. Filomuza yeni katılan deneyimli ekip ve frigofirik araçlar ile gıda lojistiğinde hızla büyümeyi, sağlık sektöründe ise 2011 yılında  yakaladığımız büyümeyi artırarak devam ettirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Ekol bünyesine katılan Teciroğlu Uluslararası Taşımacılık 2000 yılından bu yana yurtiçi ve yurtdışı sıcaklık kontrollü araçlar ile kara taşımacılığı yapıyor. Şirket Bulgaristan’dan Danimarka’ya kadar pek çok Avrupa ülkesine ihracat ve ithalat hizmeti sunuyor.

Kaynak:Trans Medya
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr