Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / UTİKAD, FIATA KONGRE BAYRAĞINI SİNGAPURDAN ALACAK

UTİKAD, FIATA KONGRE BAYRAĞINI SİNGAPURDAN ALACAK

UTİKAD, FIATA KONGRE BAYRAĞINI SİNGAPURDAN ALACAK22.08.2013
2013 FIATA Dünya Kongresi, 15-19 Ekim tarihleri arasında Singapur'da yapılacak.

Alanında dünyanın en büyük organizasyonlarından biri olan ve dünya lojistik profesyonelleri ile temsilcilerini biraraya getiren FIATA Kongresi'ne gelecek yıl İstanbul'da  2. kez ev sahipliği yapacak olan UTİKAD,kongre  bayrağını Singapur Lojistik Derneği'nden teslim alacak.

"Springboard to Asia Connecting the World"- "Dünya'nın Asya'ya Sıçrama Tahtası" temasıyla gerçekleştirilecek FIATA Singapore 2013'e  katılacak UTİKAD,kongre süresince düzenlenecek toplantı ve  etkinliklerin yanı sıra kuracağı fuar  standında dünya, lojistik sektörünün güçlü ve büyük aktörlerini '2014 FIATA  Dünya Kongresi İstanbul' için Türkiye'ye davet edecek.

12 yıl önce UTİKAD organizasyonunda yapılan ve FIATA'nın en başarılı kongreleri arasında yer alan FIATA 2002 İstanbul'un ardından ikinci kez FIATA Dünya Kongresi'ne  "Sustainable Growth in Logistics”- “Lojistikte Sürdürülebilir Büyüme"temasıyla ev sahipliği yapmaya hazırlanan UTİKAD,  Singapur 'da,   dünyanın dört bir yanından gelen katılıcımları,   Türkiye'nin lojistik kabiliyet ve   avantajları,Türk taşımacılık ve lojistik sektörünün sahip olduğu potansiyeli, UTİKAD ve üyelerinin faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgilendirecek.

UTİKAD ile birlikte  sektörün önce gelen lojistik şirketlerinin de katılacağı   FIATA Singapore 2013'de, küresel durgunluğa rağmen yükselen pazar Asya-Pasifik bölgesindeki  yeni iş fırsatları değerlendirilerek, dünya lojistik sektöründeki gelişmeler, yenilikler ve tecrübeler paylaşılacak.

Asya'nın en rekabetçi şehri olan Singapur,Doğu ve Batı arasında deniz yolunda yaklaşık 600 limanla   123 ülkeye havayolunda ise  60 ülke ve 200 şehir ile yolcu ve kargo bağlantısı olan stratejik  öneme sahip bir ada ülkesi.

Singapur, bugün deniz-hava kargo ve konteyner limanları ile dünyanın en iyi ve en iyi işlek uluslararası taşımacılık merkezlerinden biri olarak kabul ediliyor.

FIATA Singapore 2013 Dünya Kongresi'ne  katılım ve kongre programı hakkında detaylı bilgiye  http://www.fiata2013.org/apps/ adresinden ulaşabilirsiniz.


Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr