Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / UTİKAD GÜNEYDOĞU AVRUPA FORWARDERLAR VE LOJİSTİK OPERATÖRLERİ KONGRESİ’NE KATILDI

UTİKAD GÜNEYDOĞU AVRUPA FORWARDERLAR VE LOJİSTİK OPERATÖRLERİ KONGRESİ’NE KATILDI

UTİKAD GÜNEYDOĞU AVRUPA FORWARDERLAR VE LOJİSTİK OPERATÖRLERİ KONGRESİ’NE KATILDI04.06.2013
Güneydoğu Avrupa Forwarderlar ve Lojistik Operatörleri Kongresi’nin 11.cisi  16- 17Mayıs 2013 tarihinde Atina’da düzenlendi.

Yunanistan Uluslararası Freight Forwarding ve Lojistik Kuruluşları Derneği  (IFFAG&L), ev sahipliğinde Atina Metropolitan Oteli’nde düzenlenen kongre pek çok ülkeden forwarder ve lojistik şirketi ve temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Kongreye Türkiye’yi temsilen,UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Erkeskin ve UTİKAD Yönetim Kurulu Üyesi Kosta Sandalcı katıldı.

Güneydoğu Avrupa’da sürdürülebilir intermodal taşımacılık sistemlerinin gelişimini desteklemek ve   kongreye katılan ülkeler  ile   sektör paydaşları arasındaki  işbirliği ortamının geliştirilmesini  sağlamak hedefiyle düzenlenen   kongrede, UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Erkeskin , Güneydoğu Avrupa’da Karayolu ve Demiryolu Taşımacılığı’nda Intermodal Ulaşımın Geleceği “ başlıklı ilk oturumda ‘Güneydoğu Avrupa Intermodal Taşımacılık  Projeleri’  hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Erkeskin,   “Güneydoğu Avrupa’da Lojistik Üs İhtiyacı “ konulu  bir başka oturumda ise ‘Türkiye’de Lojistik Üs ve Yeni Perspektifler “  sunumuyla, katılımcılara Türk taşımacılık ve lojistik sektörü ve çalışmaları devam eden lojistik üslere yönelik  bilgi verdi.

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr