Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / KOÇ ÜNİVERSİTESİ, CEVA’DAKİ BAŞARILI ÇALIŞANLARI 1 YIL DAHA EĞİTECEK

KOÇ ÜNİVERSİTESİ, CEVA’DAKİ BAŞARILI ÇALIŞANLARI 1 YIL DAHA EĞİTECEK

KOÇ ÜNİVERSİTESİ, CEVA’DAKİ BAŞARILI ÇALIŞANLARI 1 YIL DAHA EĞİTECEK12.04.2013

Koç Üniversitesi Yönetici Geliştirme Programları kapsamında, Ceva’da performansı yüksek ve gelecek vaat eden 20 çalışan 1 yıl boyunca liderlik gelişim programına dâhil olarak eğitim alacak.


Koç Üniversitesi, Ceva Lojistik’in mevcut yöneticilerinden başarılı olanları geleceğe daha iyi hazırlamak amacıyla bir anlaşma imzaladı.

Koç Üniversitesi Yönetici Geliştirme Programları kapsamında, Ceva’da performansı yüksek ve gelecek vaat eden 20 çalışan 1 yıl boyunca liderlik gelişim programına dâhil olarak eğitim alacak.

Koç Üniversitesi ve Ceva Lojistik işbirliğiyle düzenlenen eğitim 4 modülden oluşacak. İlk modülde Hedef & Yön Birliği Sağlama, Tanıma & Takdir Etme, Gelişim Odaklılık eğitimleri; ikinci modülde Değişim Yönetimi ve Koçluk becerilerinin gelişimine yönelik eğitimler; üçüncü modülde Stratejik Bakış Açısı eğitimleri verilirken dördüncü modülde Proje Sunumları ile program sona erecek. Eğitimi başarıyla bitiren katılımcılara Koç Üniversitesi Yönetici Geliştirme Programları tarafından Liderlik Akademisi Katılım Sertifikası verilecek.

Koç

Koç Üniversitesi Yönetici Geliştirme Programları Müdürü Örpen İstanbullu: “Koç Üniversitesi-Ceva Lojistik Liderlik Akademisi kapsamında düzenleyeceğimiz eğitimlerle, dünyadaki gelişmeleri takip eden, değişim ve gelişime açık, vizyoner liderler yetişmesine katkıda bulunmayı  amaçlıyoruz. Koç Üniversitesi’nin yerel ve uluslararası başarılara imza atmış değerli akademisyenleri ve her biri alanında uzman sektör profesyonelleri ile hayata geçireceğimiz bu eğitim projesiyle umuyoruz ki yalnız Ceva Lojistik’in değil, sektörün geleceğine yön verecek liderler yetişecek.”  diye konuştu.

Ceva

Ceva İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Direktörü Nihat Çukurkaya, 4 bin 500 kişilik bir aile olan Ceva Türkiye’de özellikle gelecek vaat eden yetenekleri belirlediklerini ve dünya çapında lojistik sektörü yöneticisi olarak yetiştirmek üzere yoğun eğitimler verdiklerini belirtti. Çukurkaya bu çerçevede Koç Üniversitesi Yönetici Geliştirme Programları ile yapılan anlaşma ile Ceva Türkiye’nin insana yaptığı yatırım ve verdiği değeri bir kez daha gösterdiğini vurgulayarak, “Ceva Türkiye olarak en önemli değerimiz çalışanlarımızdır. Bu çerçevede hazırlanan tüm projelerimizi, gelecekte şirketimizin yönetiminde ve sektörde söz sahibi olacak arkadaşlarımıza yatırım yaparak onların yetkinliklerini geliştirmek böylece hem şirketimize hem de sektörümüze rol model liderler kazandırmak üzerine kuruyoruz” dedi.

Kaynak:Lojistik Haber
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr