Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / MARS ADANA’YI LOJİSTİK MERKEZ YAPTI

MARS ADANA’YI LOJİSTİK MERKEZ YAPTI

MARS ADANA’YI LOJİSTİK MERKEZ YAPTI01.04.2013

Mars Logistics, Akdeniz ve Güneydoğu'ya yakın temas için Adana'da açmış olduğu şubeyi genişleterek lojistik merkezine çevirdi, Şakirpaşa Havalimanı'nda ise yeni bir ofis açtı. Mars Logistics; lojistik merkezi ile 2000’li yıllarda gerçekleştirdikleri yatırım ve ihracat hamleleri ile Anadolu Kaplanı olarak anılan Adana, Mersin, Konya, Kahramanmaraş ve Gaziantep gibi illerdeki müşterilerine yerinden daha da hızlı ve ayrıcalıklı bir hizmet sunmayı hedefliyor.


Lojistik sektöründeki liderliğini, yaygın hizmet ağı ile daha da güçlendirmeyi hedefleyen Mars Logistics, Adana şubesini lojistik merkezine çevirerek ve Adana Şakirpaşa Havaalanı şubesinin açılışını gerçekleştirerek çok yönlü entegre lojistik hizmetlerini bölgedeki müşterilerine yerinden ulaştırmayı hedefliyor. Mars Logistics her iki şube ile müşterilerinin uluslararası taşımacılık, kara, hava ve deniz kargo ile demiryolu ihracat ve ithalat işlemlerini sağlayacak. Karayolu taşımacılığında komple ihracat ve ithalat işlemlerinin yanı sıra, parsiyel hizmeti de sunacak. Hava ve denizyolunda Full Charter ve Sub Charter kiralama olanakları da sağlayacak olan Adana Lojistik Merkezi, bölgedeki Mars Logistics müşterilerine transit ticaret ve proje taşımalarında da avantajlı çözümler hazırlayacak. Mars Logistics Adana Lojistik Merkezi, böylece dış ticaret işlemlerinin daha da kolay ve hızlı bir biçimde sonuçlandırılmasını sağlayacak.

İstanbul, Ankara ve İzmir'in ardından dördüncü havalimanı ofisini de Adana Şakirpaşa Havaalanı'nda açan Mars Logistics, bu ofis ile ihracat kargolarının gümrüklü sahaya alınması, konşimento tanzimi, gümrükçüler ile irtibat sağlanması, konşimentoların ilgili havayoluna teslim edilmesi, ithalat evraklarının ilgili havayolundan alınması, gümrüğe özet beyan verilmesi ve onaylatılması ve ordino satışı gibi işlemleri yerinde ve daha hızlı gerçekleştirecek.

Kaynak:TransMedya
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr