Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / UTİKAD LOGITRANS 2012DE SEKTÖRLE BULUŞTU

UTİKAD LOGITRANS 2012DE SEKTÖRLE BULUŞTU

UTİKAD LOGITRANS 2012DE SEKTÖRLE BULUŞTU20.11.2012

UTİKAD, bu yıl 6’ıncı kez ziyaretçilerine kapılarını açan Logitrans Transport Lojistik Fuarı’nda bir kez daha sektör ve üyeleriyle bir araya geldi.

München ve EKO Fuarcılık Ltd. Şti. ortaklığı ile EKO MMI Fuarcılık tarafından düzenlenen ve uluslararası taşımacılık ve lojistik şirketleri ile tedarikçilerinin katıldığı fuarda, UTİKAD sektördeki gelişmeleri, yenilikleri ve dernek faaliyetlerini sektör şirketleri ve üyeleriyle birlikte değerlendirme fırsatı buldu.

Fuarın açılışının ardından Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı İstanbul Bölge Müdürü Hamza Demirdelen, TOBB Ulaştırma ve Lojistik Meclisi Başkanı ve TIRSAN Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Almanya-Bremen Eyalet Meclis Üyesi, Ekonomik İlişkiler, İstihdam ve Limanlar Senatörü Dr. Heiner Heseler, Almanya Federal Taşımacılık, İnşaat ve Kentsel Gelişim Bakanlığı Direktörlük Başkanı Brigitta Worringen, Almanya Messe München İdari Direktör Yardımcısı Gerhard Gerritzen, EKO MMI Fuarcılık İdari Direktörü İlker Altun ve beraberindeki heyet ile birlikte UTİKAD standını ziyaret ettiler.

Yerli ve yabancı pek çok taşımacılık ve lojistik şirketi temsilcilerinin yanı sıra öğrencilerin de yoğun olarak ziyaret ettiği UTİKAD standında ziyaretçiler dernek  faaliyetleri, dernek yayınları ve  hizmetleriyle ilgili bilgi alarak  UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Erkeskin, Yönetim Kurulu üyeleri ve Genel Müdür Cavit Uğur ile sektör hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Almanya BVL Almanya Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr.Ing. Thomas Wimmer,BVL İstanbul Bölümü Türkiye Başkanı Klaus-Dieter von der Bey ve diğer BVL temsilcileri ile birlikte ziyarette bulunarak dünya lojistik sektöründeki gelişmeler Türk-Alman lojistik işbirliği ile ilgili temaslarda bulundular.

UTİKAD, aynı gün fuar kapsamında, Almanya lojistik sektörünün güçlü ve dinamik inisiyatifi olan BVL International ile ortak bir forum gerçekleştirdi.

UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Erkeskin’in “Geleneksel Taşımacılıktan Lojistik Hizmet Sağlayıcılığa” konulu bir konuşma yaptığı “Tedarik Zinciri Forumu”nda,  BVL Almanya Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ing. Thomas Wimmer, Almanya-Bremen Devlet Bakanı Dr. Heiner Heseler, Türkiye Metro Logistics Group Tedarik Zinciri Başkanı Piotr Dopierala ve BVL İstanbul Bölümü  Başkanı Klaus-Dieter von der Bey’de  konuşmacı olarak lojistik sektöründe yeni trendler ve Türk-Alman işbirliği konusu hakkında görüş ve düşüncelerini paylaştılar.

2012 Lojistik Ödülleri töreninde UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Erkeskin, Mersin Liman İşletmeciliği kategorisinde dereceye giren Mersin Liman İşletmeciliği yetkilisine ödülünü takdim etti.

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr