Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / PROJE TAŞIMACILIĞINDA SONUÇ ODAKLI ÇÖZÜMLER ULUSTRANS’TA

PROJE TAŞIMACILIĞINDA SONUÇ ODAKLI ÇÖZÜMLER ULUSTRANS’TA

PROJE TAŞIMACILIĞINDA SONUÇ ODAKLI ÇÖZÜMLER ULUSTRANS’TA25.09.2012

Ulustrans Logistics Genel Müdürü Olgun Hacıalioğlu, 33 yıldır lojistik sektöründe faaliyetlerini sürdüren Ulustrans’ın çalıştığı firmalara katma değeri yüksek hizmetler sağladığını söyledi.

Uluslararası karayolu taşımacılığı, denizyolu taşımacılığı, havayolu taşmacılığı, kombine taşımacılık, depolama ve yurt içi dağıtım hizmetleri sunan Ulustrans Logistics, müşterilerine sonuç odaklı çözümler sunmaya devam ediyor.

33 yıldır lojistik sektöründe faaliyetlerini sürdüren Ulustrans’ın çalıştığı firmalara katma değeri yüksek hizmetler sunduğunu söyleyen Ulustrans Logistics Genel Müdürü Olgun Hacıalioğlu, "Ulustrans’ın 33 yıllık know how’ı ile müşterilerimizin taleplerine en doğru çözümleri sunuyoruz. Hizmet verdiğimiz müşterimize değer katmak her zaman önceliğimiz oluyor. Ülkemizin ihtiyaçlarını en doğru şekilde tespit etmeye gayret gösteriyoruz" diye konuştu.

Ulustrans’ın müşterilerine verdiği hizmet ağıyla her geçen gün büyüdüğünü kaydeden Hacıalioğlu sözlerine şöyle devam etti: "Bizim gelişmemizin nedeni insana verdiğimiz önem ve müşterimizdir. Tüm dünyadaki gelişmeleri yakından takip ediyor, ülkemizin ve ekonomide faaliyet gösteren firmaların ihtiyaçlarını en doğru şekilde tespit ediyoruz. Lojistik hizmetlerde son yıllarda öne çıkan önemli konuların başında teknoloji geliyor. Mevcut veriyi çok iyi kullanmak gerekiyor. Bu sayede kendinizi de ölçme şansına sahip oluyorsunuz. Ulustrans olarak teknolojiyi üst seviyede kullanıyoruz. Teknolojiyi doğru zeminde kullanmak müşterinize rakipleri karşısında avantaj sağladığı gibi bizim de gelişmemizi, o alanda uzmanlaşmamızı ve daha iyi hizmet vermemize olanak tanıyor."

PROJE LOJİSTİĞİNDE TAM HİZMET VERİYOR

Proje taşımacılığındaki hizmetlerini stratejik hedeflerinde öncelikli bir konuma yerleştiren Ulustrans’ın rüzgar enerjisi yatırımcılarına sunduğu hizmetlerden ve özel çözümlerle ilgili bilgiler veren Hacıalioğlu, "Proje lojistiğinde ve özellikle de rüzgar santrallerine yönelik taşımalarda ekipman yatırımı çok önemli. Bu taşımaları dışarıdan filo kiralayarak da gerçekleştirebilirsiniz. Ancak biz bu alanda gerçekleştirdiğimiz özmal araç yatırımıyla işi yöneten ve organizatör konumunda olmanın ötesine geçerek, sürecin tümünde müşterilerimizin yanında oluyor ve onlara önemli avantajlar sunuyoruz.

Rüzgar enerjisi alanında taşıma yaptığımız yerler coğrafik olarak ulaşılması zor bölgeler. Bu zorlukları her projeye yönelik geliştirdiğimiz özel çözümlerle aşıyoruz. Proje taşımasından önce yol keşifleri yapıyor, yolun sağlamlığı ve araç dönüş çaplarını hesap ediyor, taşıma yaptığımız güzergah üzerindeki yerleşim bölgelerinden gerekli izinleri alıyor, köprü, elektrik, kablo ana hatlarını kontrol ediyoruz. Karşılaşılacak zorlukları da gözeterek şoförlerimiz başta olmak üzere tüm ekibimize düzenli olarak eğitim veriyoruz. Gerçekleştirdiğimiz yatırımlar, geliştirdiğimiz özel çözümlerdeki tek amacımız müşterilerimize zamanında ve hasarsız hizmet sunmak. Bugüne kadar yer aldığımız tüm projelerde bu anlamda olumlu geri dönüş aldık" şeklinde açıklamalarda bulundu.

RES PROJELERİ SEKTÖR İÇİN FIRSAT

Önümüzdeki dönemde artması beklenen rüzgar enerjisi santralleri (RES) yatırımlarının proje taşımacılığı hizmeti sunan şirketler açısından önemli fırsatlar vaat ettiğini söyleyen Hacıalioğlu, lojistik firmalarının proje taşımacılığı konusunda kendilerini hazırlamaları ve altyapılarını güçlendirmeleri gerektiği konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Kaynak: Hizmetix

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr