Anasayfa / Sektörel / Duyurular / Genel / UTİKAD 38. Seçimli Olağan Genel Kurul Tarihi

UTİKAD 38. Seçimli Olağan Genel Kurul Tarihi

Sayı: 2021/370
Tarih: 02.06.2021
Sayın Üyemiz,

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği UTİKAD’ın 1 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilen aylık Yönetim Kurulu Toplantısı’nda;
  • Salgın çerçevesinde hasta ve ölüm sayılarının azalmış olmasına rağmen COVID-19 vakalarının halen belirli düzeylerin üzerinde olduğu,
  • Haziran ayında Genel Kurul toplantısının yapılması halinde devam eden yüksek sağlık riski nedeniyle üyelerin temsilinin tam olarak sağlanamayacağı,
  • Yaz aylarında yapılacak aşılama çalışmalarından sonra Genel Kurul toplantısına katılacak üyelerimizin ve toplumun belirli yaş üzerindeki önemli bir çoğunluğunun aşılanmış olacağı değerlendirilmiştir.
Bu değerlendirmeler çerçevesinde Yönetim Kurulu tarafından, ertelenmiş UTİKAD 38. Seçimli Olağan Genel Kurulu’nun 8 Eylül 2021 tarihinde, bu tarihte çoğunluk sağlanamadığı takdirde 15 Eylül 2021 tarihinde çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirilmesine karar verilmiş olup, UTİKAD üyelerine Genel Kurul Toplantı Çağrısı ayrıca gönderilecektir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.
UTİKAD
ULUSLARARASI TAŞIMACILIK VE
LOJİSTİK HİZMET ÜRETENLERİ DERNEĞİ

Alperen GÜLER