Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / “SINIRLARI AŞAN” ARKAS LOJİSTİK’E ÖDÜL

“SINIRLARI AŞAN” ARKAS LOJİSTİK’E ÖDÜL

“SINIRLARI AŞAN” ARKAS LOJİSTİK’E ÖDÜL03.05.2019
Arkas Lojistik, bu yıl dördüncü kez düzenlenen Yılın Lojistikte Başarı Ödülleri'nde “Sınırları Aşan Lojistik Ödülü”nü aldı.

Türkiye'nin önde gelen lojistik yayınlarından UTA Dergisi tarafından bu yıl 4.'sü gerçekleştirilen Ekonomi ve Lojistik Zirvesi, kamu ve lojistik sektörünü bir araya getirdi. Dünyadaki gelişmelerin ele alındığı zirvenin ana başlığı ise Ekonomide Gelecek Perspektifleri ve Lojistik Sektörü oldu.

Yurtdışı yatırımları ve yurtdışı ofisleriyle Türk lojistik sektörünü uluslararası arenada temsil eden Arkas Lojistik “Sınırları Aşan Lojistik” ödülünü almaya hak kazandı. Wyndham Grand İstanbul Levent Otel'de düzenlenen törende Arkas Lojistik adına ödülü Genel Müdür Yardımcısı Serhat Kurtuluş aldı.

Türkiye'de İzmir, İstanbul, Bursa, Mersin, Ankara, Eskişehir, Gaziantep, Kayseri, Samsun, Trabzon, iskenderun' daki ofislerimizde 1300 çalışanıyla hizmet veren Arkas Lojistik, yurtdışında ise Rusya, Ukrayna, Gürcistan, Kazakistan, Azerbaycan, Çin  ve Yunanistan'da bulunan ofislerinin yanı sıra dünyanın diğer önemli ticaret merkezlerinde de ortakları ile faaliyet gösteriyor.
 
Kaynak: lojiport.com
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr