Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / GEFCO, LİVERPOOL’DAKİ YENİ TEDARİK ZİNCİRİNİ AÇTI

GEFCO, LİVERPOOL’DAKİ YENİ TEDARİK ZİNCİRİNİ AÇTI

GEFCO, LİVERPOOL’DAKİ YENİ TEDARİK ZİNCİRİNİ AÇTI31.10.2017GEFCO Birleşik Krallık, yeni tedarik zinciri merkezini faaliyete geçiriyor.

GEFCO Birleşik Krallık, Liverpool’da 10 milyon Sterlin değerindeki yeni tedarik zinciri merkezini faaliyete geçiriyor. GEFCO UK, özel bir amaç için geliştirilen yeni lojistik çözümleri merkezini Kuzey Batı İngiltere’de açtı. Güney Liverpool’da bulunan bu tesis, bölgedeki birincil tedarikçiler ve OEM’ler için depolama ve sıralama işlemleri sağlıyor. Yeni merkez, Halewood civarındaki otomotiv üretim tesislerine yakın ideal bir konumda ve GEFCO’nun önemli miktarda iş büyümesi gerçekleştirmesi için fırsatlar oluşturması bekleniyor.

Yeni tesis; nakliye yönetimi, multimodel çözümler, lojistik mühendisliği ile mali ve gümrük işlemleri yönetimi konularını içeren GEFCO’nun entegre lojistik teklifinin ayrılmaz bir parçasını oluşturuyor. Bu oluşum; Slovakya, Fransa ve Portekiz başta olmak üzere dünyanın diğer stratejik bölgelerinde uygulamaya geçirilecek olan GEFCO’nun tedarik zinciri mükemmellik programı projesinin geliştirilmesinde bir sonraki adıma işaret ediyor.

Kaynak: lojiyol.com

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr