Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / ÇAĞ LOJİSTİK LOGİTRANS’TA ULUSLARARASI BİR SEMPOZYUMA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

ÇAĞ LOJİSTİK LOGİTRANS’TA ULUSLARARASI BİR SEMPOZYUMA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

ÇAĞ LOJİSTİK LOGİTRANS’TA ULUSLARARASI BİR SEMPOZYUMA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK15.11.2016

Lojistik sektöründeki güncel gelişmelere dair panel ve sempozyumların düzenleneceği 10. Logitrans Uluslararası Transport Lojistik Fuarı yarın İstanbul Fuar Merkezi’nde başlıyor. UTİKAD üyesi firmalardan Çağ Lojistik A.Ş., 16 Kasım 2016 Çarşamba günü (yarın) önemli bir sempozyuma ev sahipliği yapacak.

Ukrayna-Derince Hattı, Viking Hattı ve hatların Türkiye üzerinden Orta Doğu’ya bağlanması konuları hakkında sunumların yer alacağı sempozyuma TCDD Taşımacılık A.Ş. Lojistik Daire Başkanı Mehmet Altınsoy’un yanı sıra Ukrayna ve Belarus Devlet Demiryolları yetkilileri de katılacak.

Türk Lojistik Sektörü’nün aktörleri bu yıl 10’uncusu düzenlenen Logitrans Uluslararası Transport Lojistik Fuarı buluşuyor. 3 gün süreyle İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek ve lojistik sektörüne dair güncel konuların sempozyum ve panellerde tartışılacağı fuarda UTİKAD üyesi Çağ Lojistik A.Ş. de önemli bir sempozyuma ev sahipliği yapacak.

16 Kasım 2016 Çarşamba günü (yarın) 14.00-16.30 saatleri arasında düzenlenecek sempozyumda Ukrayna-Derince Hattı, Viking Hattı ve Türkiye üzerinden Orta Doğu’ya bağlanması konuları hakkında sunum yapılacak.

Çağ Lojistik A.Ş.’nin bünyesinde yer aldığı Soycan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı, aynı zamanda DEİK Lojistik İş Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi ve Türkiye - Romanya İş Konseyi Yürütme Kurulu Başkan Yardımcısı Yılmaz Soycan’ın açılış konuşması ile başlayacak olan sempozyumda Türkiye-Avrupa arasındaki demiryolları hatları ve intermodal taşımacılık konuları masaya yatırılacak.

Sempozyumda Demiryolları Serbestleştirilmesi konusunda bilgi verecek olan TCDD Taşımacılık A.Ş. Lojistik Daire Başkanı Mehmet Altınsoy, aynı zamanda Türkiye-Ukrayna arasındaki hatların geliştirilmesine yönelik adımları da anlatacak.

Sempozyumda aynı zamanda Ukrayna Devlet Demir Yolları Genel Koordinatörü, Belarus Devlet Demir Yolları Genel Müdür Yardımcısı ve koridor üzerinde bulunan diğer ülke yetkilileri katılacak.

İstanbul Fuar Merkezi’nde Logitrans Uluslararası Transport Lojistik Fuarı kapsamında 16 Kasım 2016 tarihinde saat 14.00-16.30 saatleri arasında düzenlenecek olan sempozyum programı için tıklayınız.

 

 

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr