Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / UTİKAD GELECEK VİZYONUNU BELİRLEMEK ÜZERE ÜYELERİYLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

UTİKAD GELECEK VİZYONUNU BELİRLEMEK ÜZERE ÜYELERİYLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

UTİKAD GELECEK VİZYONUNU BELİRLEMEK ÜZERE ÜYELERİYLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR12.08.2011

UTİKAD ilki 26 Temmuz 2011 tarihinde düzenlenen üye toplantılarının ikincisini 4 Ağustos 2011 tarihinde gerçekleştirdi. 

UTİKAD yönetimi, merkez binasında düzenlemiş olduğu seri toplantılar ile üyelerinin sektörde yaşadıkları sıkıntılara çözüm üretebilmek ve fikir alışverişinde bulunarak üyelerinin beklentilerini karşılayabilmek adına yapmış olduğu çalışmalara devam ediyor.

Bu amaçla düzenlenen toplantıda; UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Erkeskin ve UTİKAD Genel Müdürü Cavit Uğur; A. Hartrodt İstanbul Lojistik, Ata Freight Line, John Good Denizcilik Taşımacılık ve Lojistik, Ser Den Denizcilik Taşımacılık, Enerji Uluslararası Nakliyat ve Lojistik, Ematrans Uluslararası Turizm Nakliyat firmalarının temsilcileri ile bir araya geldi.

Toplantıda, KDV cezası sorunu kapsamında sorunun çözümü için yapılan faaliyet ve çalışmalar ile gelinen noktadan bahsedilirken, aynı zamanda üyelerin de konuyla ilgili görüşleri alındı. 

Ayrıca, sektörde yaşadıkları sıkıntıları dile getiren üye firma temsilcileri, özellikle taşıyanın onayı olmaksızın nihai alıcılara mal teslim edilmesi ile ilgili sıkıntılar yaşandığını ifade etmişlerdir.

UTİKAD, üyelerinin desteği ve katkıları ile “gelecek vizyonunu belirlemek” amacıyla başlattığı toplantıları sürdürmeye devam edecek.

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr