Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Dünyadan / AVRUPA LİDERLİĞİNİ MODAL TERCİHTE ARIYOR

AVRUPA LİDERLİĞİNİ MODAL TERCİHTE ARIYOR

AVRUPA LİDERLİĞİNİ MODAL TERCİHTE ARIYOR07.07.2009
Geçen yıl Türkiye’ye yeni bir tren seferi başlatan Kombiverkehr, demiryoluna daha fazla ağırlık vererek Avrupa’daki pazar liderliğini pekiştirmek niyetinde.
 
Daha fazla modal tercihe sahip olmayı ve yeni pazar segmentleri yaratmayı strateji edinen Kombiverkehr, geçen yıl Türkiye’ye yeni bir tren seferi başlatmıştı.

Firmanın yenilikçi bir konteyner kullanımına dayanan, demiryolunda ısıya duyarlı maddelerin taşınmasını ve mal kontrollünü sağlayan servisi de bulunuyor.

 

Arayışlarını sürdüren firma, modal ağırlık noktasını demiryolundan yana kaydırdı.

Kombiverkehr KG (Frankfurt), yeni hizmetler, innovativ ürünler, ulusötesi ittifaklar ve operasyonlarını demiryoluna kaydırarak Avrupa liderliği konumunu güçlendireceğine inanıyor.

 

Kombiverkehr Genel Müdürleri Robert Breuhahn ve Armin Riedl, “özellikle, zamanla ulaşıma olan talepte genel bir düşüş görüldüğü için, son yıllarda oluşturduğumuz Avrupa şebekesinin anlamı müşterilerimize saf karayolu taşımacılığı için yeni bir alternatif sunmamızı gerekli kılıyor. Bu yüzden, çalışan tren ağ etkinliğini korumak için her şeyi yapacağız” dediler.
 
Kaynak: Lojistik Haber
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr