Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / UTİKAD EURASİA RAİL FUARI’NA KATILDI

UTİKAD EURASİA RAİL FUARI’NA KATILDI

UTİKAD EURASİA RAİL FUARI’NA KATILDI12.03.2014
Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği UTİKAD, Eurasia Rail Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı'na katıldı.

6-8 Mart tarihleri arasında  İstanbul Fuar Merkezi'nde (İFM) gerçekleştirilen fuara, 25 ülkeden 300'ün üzerinde yerli ve yabancı firma katılım gösterdi.

Bu yıl dördüncü  kez düzenlenen ve sektörün üçüncü büyük demiryolu fuarı olan Eurasia Rail’in açılış konuşmasını Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan yaptı.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman, Türkel Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı’nın katılımıyla açılışı yapılan  fuarda, dünya demiryolu taşımacılığında altyapı ve üstyapı teknolojileri, lojistik ve intermodal taşımacılık, yolcu, yük vagonları gibi konularda yeniliklerin tanıtıldığı fuarda, düzenlenen konferanslarla katılımcı ve ziyaretçilere sektörle ilgili son gelişmeler aktarıldı.

UTİKAD, 3 gün süren fuar süresince çok sayıda yerli ve yabancı firma yetkilisi, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve üyeleriyle bir araya gelme fırsatı buldu.

UTİKAD standı Ulaştırma Bakanlığı Demiryolu Düzenleme Genel Müdürlüğü Daire Başkanları İbrahim Yiğit ve Bilgin Recep Beken, UTİKAD üyeleri ve UTİKAD’ın kurucu ortağı olduğu, BALO Genel Müdürü Hüseyin İşteermiş, Pazarlama Müdürü Erkan Aksoy ve İş Geliştirme Sorumlusu Selda Yılmazoğlu tarafından ziyaret edildi.

13-18 Ekim 2014 tarihinde UTİKAD tarafından düzenlenecek FIATA Dünya Kongresi’ne ilişkin detaylı bilgilerin aktarıldığı UTİKAD standında, derneğin sektöre yönelik çalışmalarına ilişkin bilgiler verilirken, üyelerine sağladığı avantajlar ile demiryolu taşımacılığına yönelik gerçekleştirdiği hizmetler anlatıldı, eğitim programları ve sektöre yönelik yayımlanan kitaplar tanıtıldı.

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr