Anasayfa / Sektörel / Duyurular / Genel / UTİKAD Üyelerine Özel İndirimli TARIFF Uygulaması

UTİKAD Üyelerine Özel İndirimli TARIFF Uygulaması

Sayı: 2020/898
Tarih: 28.12.2020
Sayın Üyemiz,

UTİKAD, sektörün ve üyelerinin ihtiyaçları doğrultusunda sunduğu iş birliklerine bir yenisini daha ekleyerek Atez Yazılım Teknolojileri firması ile "TARIFF" uygulaması için anlaşma yapmıştır.

TARIFF uygulaması Birleşik Krallık, Avrupa Birliği ve Türkiye’nin kendi aralarındaki çift yönlü ithalat - ihracat işlemleri ile beraber diğer ülkelerin Birleşik Krallık, Avrupa Birliği ve Türkiye ile yaptıkları işlemlerde, bu 3 ülkeye/ülke grubuna yapılan ithalat ile bu 3 ülkeden/ülke grubundan yapılan ihracat işlemleri için geçerli mevzuatın, tüm vergilerin, uygulanacak önlemlerin, kontroller ve gerekli dokümanların, eşyanın kodu veya anahtar kelime ile sorgulanarak görüntülenebilmesini sağlamaktadır.

Yapılan iş birliği kapsamında UTİKAD üyelerine özel olarak "4-UTİKAD5" adıyla kupon kodu oluşturulmuş olup bu kupon kodu kullanılarak, 1 yıllık süre içerisinde sınırsız sorgu yapılabilmesine olanak sağlayan PRO SINIRSIZ pakete %5 indirim uygulanacaktır. %5 indirim ürünü satın alacak olan son tüketici için geçerli olacaktır.

Bahse konu anlaşma ve uygulama hakkında daha detaylı bilgi almak ve anlaşmadan yararlanmak isteyen üyelerimizin UTİKAD üyesi olduklarını belirterek Atez Yazılım Teknolojileri firması ile iletişime geçmelerini rica ederiz.

İletişim Bilgileri:

Atez Yazılım Teknolojileri
Çağlar Akyol
E-Posta: caglar.akyol@atez.com.tr
Telefon: 0545 545 89 59

UTİKAD olarak üyelerimize fayda sağlayacağını düşündüğümüz alanlarda siz değerli üyelerimize kolaylıklar sağlamak için yeni iş birliklerimize devam edeceğimizi bildirir, işlerinizde başarılar dileriz.
UTİKAD
ULUSLARARASI TAŞIMACILIK VE
LOJİSTİK HİZMET ÜRETENLERİ DERNEĞİ



Alperen GÜLER
Genel Müdür
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr