Anasayfa / Sektörel / Duyurular / Genel / Freight - Pay Dijital Ödeme Platformu

Freight - Pay Dijital Ödeme Platformu

Sayı: 2024/233
Tarih: 28.03.2024
Sayın Üyemiz,

Freight-Pay, FIATA üyelerinin kendi aralarında ödeme yapabilmeleri, dünya çapında anında para gönderip alabilmeleri ve indirimli işlem ücretlerinden yararlanabilmeleri için geliştirilmiş bir dijital ödeme platformudur.

Borç ve alacakların yönetilmesine yönelik kullanıcı dostu çözümler sunarak tüm işlemlerin tek bir araç üzerinden çok düşük maliyetle takip edilmesine olanak tanıyan Freight-Pay, tüm UTİKAD üyelerinin kullanımına açılmıştır.

UTİKAD üyeleri Freight-Pay dijital ödeme platformunu kullanarak ABD Doları cinsinden hızlı ödeme gerçekleştirme ve alma, hem ödeyen hem de alıcının anında bilgilendirilmesini sağlama, işlemin tutarına bakılmaksızın FIATA ve UTİKAD üyeleri arasında gerçekleşen para transferlerinde sadece 2 ABD Doları işlem ücretinden yararlanma, ödeme işlemlerinin takibini her zaman yapabilmeyi sağlayan anlık raporlar alma gibi pek çok hizmetten faydalanabilecektir.

Freight-Pay dijital ödeme platformu hakkında daha detaylı bilgi almak için web sitesini ziyaret edebilir, bilgilendirme broşürünü inceleyebilir veya UTİKAD Üye İlişkileri Uzman Yardımcısı Zişan Çakmak ile iletişime geçebilirsiniz.

İletişim Bilgileri:

Zişan Çakmak - UTİKAD Üye İlişkileri Uzman Yardımcısı
E-Posta: zisan.cakmak@utikad.org.tr
Web Sitesi: https://fiata.org/freight-pay/
Telefon: (0537) 778 57 40

Bilgilerinize sunar, işlerinizde başarılar dileriz.
UTİKAD
ULUSLARARASI TAŞIMACILIK VE
LOJİSTİK HİZMET ÜRETENLERİ DERNEĞİ



Alperen GÜLER
Genel Müdür
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr