Anasayfa / Sektörel / Duyurular / Genel / 2024 Dönemi FIATA Diploma Eğitimi İçin Başvurular Başladı

2024 Dönemi FIATA Diploma Eğitimi İçin Başvurular Başladı

Sayı: 2024/92
Tarih: 12.02.2024
Sayın Üyemiz,

UTİKAD tarafından İTÜSEM iş birliği ile 7 dönemdir başarıyla sürdürülen ve Taşıma İşleri Organizatörlüğü Yönetmeliği'ne göre taşıma işleri faaliyetlerinde bulunacak firmalarda mesleki yeterlilik şartı olarak aranan ÜDY3 Belgesi'nden muafiyet sağlayan FIATA Diploma Eğitimi'nin yeni dönem kayıtları başlamıştır.

Eğitimde çok modlu taşımacılık dahil olmak üzere tüm taşıma modları, dış ticaret, depolama ve dağıtım, gümrük süreçleri, sigorta, tehlikeli maddeler, güvenlik ve emniyet, lojistik sektöründe bilişim teknolojilerinin kullanımı konuları, mevzuat ile operasyonel bilgiler eşliğinde sektörün ve akademik dünyanın deneyimli temsilcileri tarafından katılımcılara aktarılacaktır.

Eğitim dili Türkçe olan FIATA Diploma Eğitimi dersleri Zoom Platformu üzerinden 21 Şubat 2024 – 21 Eylül 2024 tarihleri arasında ekteki program doğrultusunda yapılacaktır. %70 oranında devam zorunluluğunun ve sınavlarda başarı şartının olduğu eğitime, hizmet yelpazesini genişletmek isteyen lojistik işletmesi sahibi girişimcilerle mesleki bilgi birikimlerini dünya standartlarına taşımak isteyen herkes katılabilecektir.

Eğitimi başarı ile tamamlayan katılımcılar TİO Yönetmeliği kapsamındaki ÜDY3 muafiyeti haricinde, uluslararası tanınırlığa sahip FIATA Diploması ve FIATA Hava Kargo Sertifikası'nın yanı sıra İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından verilen Lojistik Uzmanlık Sertifikası'nı da almaya hak kazanacaktır.

Eğitim ücreti 35.000 TL + %20 KDV olup sınırlı kontenjan sebebiyle ödeme önceliği dikkate alınmaktadır.

Türkiye'de yalnızca UTİKAD tarafından verilen ve hem ulusal hem de uluslararası alanda kalitesi ile geçerliliğini kanıtlamış bu eğitime kayıt olmak ve bilgi almak isteyenlerin UTİKAD ile iletişime geçmelerini rica ederiz.

İletişim Bilgileri:
UTİKAD Sektörel İlişkiler Departmanı
E-Posta: egitim@utikad.org.tr
UTİKAD
ULUSLARARASI TAŞIMACILIK VE
LOJİSTİK HİZMET ÜRETENLERİ DERNEĞİ



Alperen GÜLER
Genel Müdür
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr