Anasayfa / Sektörel / Duyurular / Genel / UTİKAD Üyelerine Özel İndirimler

UTİKAD Üyelerine Özel İndirimler

Sayı: 2022/xxxx
Tarih: 11.10.2022
UTİKAD Üyelerine Özel İndirimler
Sayın Üyemiz,

UTİKAD tarafından siz değerli üyelerimizin kullanımına sunulan iş birliği çalışmaları aşağıda yer almaktadır:

BP Petrolleri A.Ş. firması ile yapılan Taşıtmatik anlaşması kapsamında UTİKAD üyesi firmalara, BP Petrolleri’ne ait 750 aktif istasyonda geçerli olmak üzere yakıt alımlarında indirim imkanı, ayrıca aylık tüketimi 150.000 TL ve üzeri olan üyelerimiz için ise özel fiyat tarifeleri sağlanmakta olup üyelerimiz Doğrudan Borçlanma Sistemi, Teminat Mektubu ve Kredi Kartı ile ödeme seçenekleri sayesinde herhangi bir limit koşulu olmadan bu kampanyadan yararlanabilmektedir.

Söz konusu iş birliği hakkında detaylı bilgi için BP Petrolleri A.Ş. firmasından Savaş Güngör ile iletişime geçebilirsiniz.

Savaş Güngör
Tel.: (0533) 652 19 67


Atez Yazılım Teknolojileri firması ile "TARIFF" uygulaması için yapılan iş birliği kapsamında UTİKAD üyelerine özel olarak "4-UTİKAD5" adıyla kupon kodu oluşturulmuş olup, bu kupon kodu kullanılarak 1 yıllık süre içerisinde sınırsız sorgu yapılabilmesine olanak sağlayan PRO SINIRSIZ pakete %5 indirim uygulanmaktadır. %5 indirim ürünü satın alacak olan son tüketici için geçerli olacaktır.

Söz konusu iş birliği hakkında detaylı bilgi için Atez Yazılım Teknolojileri firmasından Çağlar Akyol ile iletişime geçebilirsiniz.

Çağlar Akyol
Tel.: (0545) 545 89 59


Dünyagöz Hastanesi ile yapılan iş birliği doğrultusunda UTİKAD üyeleri ve birinci derece yakınları için tetkik ve ameliyatlarda 1 yıl boyunca geçerli indirimler tanımlanmıştır. Dünyagöz Hastanesi tarafından muayene ve tetkiklerde %20, lazer ameliyat, genel ve özel ameliyatlarda ise %10 indirim uygulanmaktadır.

Söz konusu iş birliği hakkında detaylı bilgi için Dünyagöz Hastanesi İş Geliştirme Uzmanı Cansu Erdoğan ile iletişime geçebilirsiniz.

Cansu Erdoğan
Tel.: (0530) 036 00 30


Medical Park Hastaneleri ve Liv Hospital Hastaneleri ile yapılan iş birliği kapsamında UTİKAD üyeleri ve birinci derece yakınları için muayene ve ameliyatlarda 1 yıl boyunca geçerli indirimler tanımlanmıştır. Medical Park Hastaneleri ve Liv Hospital Hastaneleri tarafından muayene, tetkik ve ameliyatlarda %10-20, PCR testinde ise %20-30 oranlarında indirim uygulanmaktadır.

Söz konusu iş birliği hakkında detaylı bilgi için Medical Park Hastaneler Grubu Cari İşlemler Pazarlama ve Operasyon Uzmanı Gönül Akay ile iletişime geçebilirsiniz.

Gönül Akay
Tel.: (0212) 227 55 55


Türk Amerikan Derneği ile yapılan iş birliğine göre UTİKAD üyesi firmaların çalışanları ve birinci derece yakınları için Türk Amerikan Derneği tarafından yabancı dil eğitimlerinde %35 ile %50 arasında 1 yıl boyunca geçerli olacak indirim uygulanmaktadır.

Söz konusu iş birliği hakkında detaylı bilgi için Türk Amerikan Derneği'nden Eğitim Danışmanı Saadet Kuş ile iletişime geçebilirsiniz.

Saadet Kuş
Tel.: (0212) 572 78 66


Altensis firması tarafından Karbon Ayak İzi Ölçüm Hesaplama Sistemi kapsamında UTİKAD üyelerine özel tüm ölçeklerdeki firmalar için bir yıl boyunca geçerli %66,67 indirim oranı uygulanacak, eğitim ve teknik destek hizmetleri bir yıl ücretsiz verilecektir.


Söz konusu iş birliği hakkında detaylı bilgi için Altensis firması Pazarlama Müdürü Zeynep Durak ile iletişime geçebilirsiniz.


Zeynep Durak
Tel.: (0536) 205 71 65

QSI firması tarafından Karbon Ayak İzi Ölçüm Hesaplama Sistemi kapsamında UTİKAD üyelerine özel tüm ölçeklerdeki firmalar için bir yıl boyunca geçerli %20-25 indirim oranı uygulanacak, 8 günlük eğitim ve danışmanlık hizmeti, ECO2ZERO Karbon Yazılımı kullanım desteği bir yıl ücretsiz verilecektir.


Söz konusu iş birliği hakkında detaylı bilgi için QSI firması Müşteri İlişkileri Müdürü Serenay Çalkavur ile iletişime geçebilirsiniz.

Serenay Çalkavur
Tel.: (0531)504 84 47

Reengen firması tarafından Karbon Ayak İzi Ölçüm Hesaplama Sistemi kapsamında UTİKAD üyelerine özel tüm ölçeklerdeki firmalar için bir yıl boyunca geçerli %20 indirim oranı uygulanacak, sürdürülebilirlik yönetim platformu, testler ve teknik servis hizmeti verilecektir.


Söz konusu iş birliği hakkında detaylı bilgi için Reengen firması Satış Destek Mühendisi Emine Yalçın ile iletişime geçebilirsiniz.


Emine Yalçın
Tel.: (0531) 231 65 64

Shippeo farklı sektörlerden birçok firmaya, tedarik zinciri lojistiği ile ilgili gerçek zamanlı ve tahmine dayalı anlık veri akışı sağlayan bir teknoloji şirketidir. Geliştirdikleri yapay zeka tabanlı teknolojiler ile şirketlerin lojistik süreçlerinde meydana gelebilecek gecikmeleri önceden belirleyerek bu süreçleri optimize etmelerine ve dolayısıyla maliyet avantajı sağlamalarına olanak tanımaktadır. Shippeo müşterilerinin tüm iş ortaklarıyla gerçek zamanlı veriye dayalı iş akışları başlatarak hem satış gelirlerinde hem de operasyonel verimliliklerinde artış sağlamayı hedeflemektedir. Shippeo iş birliği kapsamında UTİKAD üyelerine özel olarak %20 oranında indirim yapılacaktır.

Söz konusu iş birliği hakkında detaylı bilgi için Shippeo firması Türkiye Pazarı Müşteri Yöneticisi Merve Namer ile iletişime geçebilirsiniz.

Merve Namer

Tel.: (0532) 743 92 93

Üyelerimizin ilgili iş birlikleri kapsamındaki indirimlerden yararlanmak için kurumlara UTİKAD üyesi olduklarını sözel olarak bildirmeleri veya firma kartvizitlerini göstermeleri yeterli olacaktır.

Söz konusu iş birliklerinin üyelerimize faydalı olmasını diler, işlerinizde başarılar dileriz.

UTİKAD
ULUSLARARASI TAŞIMACILIK VE
LOJİSTİK HİZMET ÜRETENLERİ DERNEĞİ



Alperen GÜLER
Genel Müdür
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr